Κατηγορίες
βιομηχανία Γκυρίνης Παναγιώτης κοινωνία Οικονομία Πλατύ

Γκυρίνης ξεκάθαρος για το εργοστάσιο βιολιπασμάτων: “δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ μια τέτοια κατάσταση”

gyrinisepitropi20141014Ξεκάθαρη στάση στο θέμα της λειτουργίας του εργοστασίου της “Βιολιπάσματα Α.Ε.” τήρησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης  που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης 14 Οκτωβρίου.

Το θέμα συζητήθηκε με αφορμή τη νέα ΜΠΕ του εργοστασίου που κατατέθηκε και αναμένει την έγκριση από την ΠΚΜ (ώστε να λειτουργήσει η μονάδα) και τα όργανα του Δήμου έχουν κληθεί να γνωμοδοτήσουν επί αυτού.

Το θέμα συζητήθηκε ήδη σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος και θα συζητηθεί και σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας.

Ο δήμαρχος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης ήταν σαφής: “[…] δεν είμαι διατεθειμένος, σαν νέα διοίκηση και εγώ και οι συνεργάτες μου, να ανεχθούμε μια τέτοια κατάσταση […] Η θέση μας είναι αρνητική στη λειτουργία του εργοστασίου, τουλάχιστον έτσι όπως λειτουργούσε μέχρι σήμερα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο (από τα Χρονικά), στο οποίο έχουν καταγραφεί όχι μόνο η τοποθέτηση του δημάρχου αλλά και πολλών συμμετεχόντων στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

.