Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ημαθία την Κυριακή 26 Οκτωβρίου

polizia4Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου επετειακή πορεία, που διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με την επωνυμία “2ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940”. Η πορεία ξεκινά από Βεργίνα και μέσω Μελίκης, Αγκαθιάς, Κυψέλης, Νησελίου Νησελουδίου, Κορυφής, Πλατέος, Αδένδρου, Βραχιάς, Κυμίνων, Χαλάστρας και Σίνδου καταλήγει στη Θεσσαλονίκη.
.

Εντός Ημαθίας: η πορεία θα ξεκινήσει από το Αρχαιολογικό Μουσείο Βεργίνας (αφετηρία της πορείας) και η κατάληξη θα είναι στα όρια του νομού με τον νομό Θεσσαλονίκης (γέφυρα για Άδενδρο).
.

Για τον λόγο αυτό η Αστυνομική Διεύθυνση θα απαγορεύσει την κυκλοφορία, τη στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα που διαρκεί η διέλευση της πορείας, μεταξύ της 08.00 έως 12.00′ ώρας, ως ακολούθως:
– Εντός Δ.Δ. Βεργίνας, από το χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βεργίνας έως τη διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Κυψέλης.
– Επί της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Κυψέλης, από τη διασταύρωση Βεργίνας έως τη συμβολή της με ανώνυμη Δημοτική οδό προ του Δ.Δ. Αγίας Τριάδος.
– Επί της ανωτέρω ανώνυμης Δημοτικής οδού από Αγία Τριάδα – περιοχή Αμπέλια έως διασταύρωση με Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας – περιοχή Δασότοπος.
– Επί της Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεξάνδρεια, από την Κυψέλη (δ/ση με επαρχ. Οδό Κυψέλης – Βέροιας) έως το Νησέλι Ημαθίας, διασταύρωση προς Νησελούδι.
– Στιγμιαία διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κατερίνη, για είσοδο συμμετεχόντων αθλητών στην Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεξάνδρεια) και έξοδο αυτών από την ανωτέρω Π.Ε.Ο. προς Νησελούδι.
– Επί της επαρχιακής οδού Νησελίου – Νησελουδίου – Κορυφής – Πλατέος.
– Εντός Πλατέος και επί της επαρχιακής οδού Πλατέος – Άδενδρου, μέχρι τα όρια του Νομού Ημαθίας με το Νομό Θεσσαλονίκης.

.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα της κατά τόπο αρμόδιας Υπηρεσίας Τροχαίας.