Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Ημαθία: συλλήψεις για κατοχή κάνναβης

polizia4Aπό αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη στη Νάουσα, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας, συνελήφθη σε χωριό της Ημαθίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, συνέλαβαν στην Αλεξάνδρεια, δύο ημεδαπούς ηλικίας 42 και 56 ετών, διότι σε έρευνα του οχήματος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη στη Νάουσα Ημαθίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων και 10 σπόροι κάνναβης.