Κατηγορίες
Ημαθία παιδεία

Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας πραγματοποίησε η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

filipgymn27102014Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κας Μαυρίδου Αναστασίας στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας “Φιλλίπειο”, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τη Διευθύντρια υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου, Κος Κατράνας Νικηφόρος, οι υποδιευθυντές, Κοι Λίλιας Πέτρος και Πανταζής Εμμανουήλ, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές με ιδιαίτερη χαρά.

Η Κα Μαυρίδου απένειμε τα αριστεία προόδου στους αριστεύσαντες μαθητές του σχολείου και στη συνέχεια αναφέρθηκε μέσα από το λόγο της, στον ηρωικό αγώνα του ελληνικού λαού εναντίον του φασιστικού ναζιστικού άξονα και στη σημασία που έχει η 28η Οκτωβρίου 1940 για την ένδοξη ιστορία μας.

“…Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, κατακτήστε τον ειρηνικά, κατακτήστε τον πνευματικά” είπε με βαθιά συγκίνηση στους μαθητές και συνέχισε “Δημιουργήστε μαζί με τους νέους όλου του κόσμου ειρηνικά επιτεύγματα που θα σας κάνουν υπερήφανους”….

Η Διευθύντρια αφού παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, συνεγχάρη τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς για την άρτια διοργάνωση της γιορτής και τους μαθητές για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους.