Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Δήμος Αλεξάνδρειας: την Παρασκευή 10/10 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

dimarxeio-alex1Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει (τακτική συνεδρίαση) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξάνδρειας με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το έβδομο θέμα, που σχετίζεται με τη γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εταιρίας ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Α.Ε., που βρίσκεται στο Πλατύ.
Για το θέμα αυτό θα γνωμοδοτήσει επίσης – την προηγούμενη όμως ημέρα, κατά τη συνεδρίαση του, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος (συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα) – δείτε σχετικά ΕΔΩ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι τα ακόλουθα:

1. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος: «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (Οβελιστήριο) του Πολυζόπουλου Αθανασίου του Αριστείδη στην Τ.Κ.Λουτρού.
2. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος: «Επιχείρηση παροχής υπηρεσιών (Γραφείο Κηδειών)» της Χαλάτση Ολυμπίας του Ηλία, στην Τ.Κ.Νησίου.
3. Τροποποίηση της αριθ. 8/2014 απόφασης του συμβουλίου Δ.Κ.Κορυφής (προέγκριση ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος (Επιχείρηση Αναψυχής-Καφενείο) της Μουρτροπούλου Ελένης του Δημητρίου, στον οικισμό Νεοχωρόπουλου Τ.Κ.Κορυφής.
4. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα «Καφετερία» του Κανακάρη Κυριάκου του Κων/νου στην Τ.Κ.Λιανοβεργίου.
5. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα «Καφετερία» του Καλοσόπουλου Σωτηρίου του Δημητρίου στην Τ.Κ. Λουτρού.
6. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής, στο κατάστημα «Καφετερία» του Κουνόπουλου Βασιλείου του Στεφάνου.
7. Λήψη απόφασης γνωμοδότησης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων σχετικά με την ανανέωση-τροποποίηση της υφιστάμενης δραστηριότητας με τίτλο: «Παραγωγή: α) οργανικού εδαφοβελτιωτικού-οργανουχουμικών λιπασμάτων και β) ανακύκλωση-αποβουλκάνωση ελαστικών» της εταιρίας ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Α.Ε. στα υπ. αριθ. 277 και 278 αγροκτήματα Πλατέος Δ.Αλεξάνδρειας.