Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση ΤΡΕΝΟΣΕ σε ερώτημα βουλευτή για τα δρομολόγια του “Προαστιακού”

 

trenosetrenoΤην απάντηση του προέδρου και δ/ντα συμβούλου της ΤΡΕΝΟΣΕ Αθ. Ζηλιασκόπουλου σε ερώτημα της βουλευτού Λάρισας (ΣΥΡΙΖΑ) Ηρούς Διώτη σχετικά με την επαναφορά των δρομολογίων του προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Αλεξάνδρειας.

Το θέμα ενδιαφέρει άμεσα και την περιοχή μας, αφού είναι πάρα πολλοί οι συνδημότες μας που χρησιμοποιούν το τρένο (αφήνοντας τα αυτοκίνητά τους στον Σ.Σ. Πλατέος) για να πάνε στις εργασίες τους).

Όπως αναφέρεται στην απαντητική επιστολή προς τη βουλευτή, θα καταβληθεί “…κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε από 1 Οκτωβρίου 2014 να επανέλθουν στην κυκλοφορία τουλάχιστον τα δρομολόγια που μνημονεύσατε στην επιστολή σας ως κυριότερα, δηλαδή τα : Θεσσαλονίκη – Λάρισα 1591 (05:37) και Λάρισα – Θεσσαλονίκη 1592 (07:23) ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί ένα μεγάλο μέρος των επιβατών και ιδιαίτερα εργαζομένων και φοιτητών.

Από αρχές Νοεμβρίου 2014, θα επανεξεταστεί το πλέγμα δρομολογίων της περιοχής και πάντα στο πλαίσιο των λειτουργικών μας δυνατοτήτων εκείνης της περιόδου.”.