Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανοιχτή επιστολή στον …Χριστό έστειλε Δήμαρχος, μπας και φιλοτιμηθούν οι υπάλληλοι του Δήμου του!

dimarxositalocriΌπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η La Stampa, ο συγκεκριμένος δήμαρχος κατάφερε και εξασφάλισε 15.000 λάμπες που βρίσκονται όμως σε αποθήκες, παρά το ότι σημεία της πόλης του βρίσκονται στο σκοτάδι. Και αυτό  γιατί δεν υπάρχει (λόγω αδειών) ηλεκτρολόγος να τις περάσει!

.

Ο Giovanni Calabrese, δήμαρχος της πόλης Locri, στην περιφέρεια της Καλαβρίας, με δημόσια επιστολή του, ζήτησε την «παρέμβαση του Ιησού Χριστού» για να σταματήσουν, επιτέλους, οι δημοτικοί υπάλληλοι, να παίρνουν συνεχείς και αδικαιολόγητες άδειες.

.

«Αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσένα διότι είμαι, πλέον, σε απόγνωση. Πρέπει να παραδεχθώ ότι μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των δημοτικών υπαλλήλων εργάζεται με σοβαρό και έντιμο τρόπο», γράφει, μεταξύ των άλλων, ο Ιταλός δήμαρχος.

.

Σύμφωνα με την δημόσια επιστολή του δημάρχου του Λόκρι, οι περισσότεροι υπάλληλοί του «συνηθίζουν να παρουσιάζουν ιατρικά πιστοποιητικά τα οποία αναφέρονται σε συμπτώματα κατάθλιψης, σε ενοχλήσεις στην μέση, στην αδυναμία να παραμείνουν επί αρκετή ώρα σε ορθοστασία». Ο ίδιος  εκτιμά πως από τους 125 υπαλλήλους του Δήμου του, μόνον είκοσι με είκοσι πέντε εργάζονται με ζέση. Οι υπόλοιποι απλά αναμένουν τη μισθοδοσία τους, στα τέλη κάθε μήνα.

.

Σε σημείο της επιστολής του αναφέρει μεταξύ άλλων: “…είναι απαραίτητη η βοήθεια και η υποστήριξη όλων και όποιος δεν θέλει να συνεισφέρει στην απαιτούμενη αλλαγή πρέπει να διαθέτει κοινή λογική και να κάνει στην άκρη, επειδή η πόλη δεν δύναται να υφίσταται πλέον το οικονομικό βάρος για ανθρώπους που δεν θέλουν να εργαστούν αλλά απαιτούν να πληρωθούν”.