Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συναντήσεις εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη

P9260674Τον δήμο Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδη, στα πλαίσια των επαφών του με τους δημάρχους της Ημαθίας.
Ο κ. αντιπεριφερειάρχης είχε συναντήσεις εργασίας με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και τους συνεργάτες του για θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Π.Ε Ημαθίας και του δήμου.
Αρχικά επισκέφθηκαν το Γραφείο Εκμηχάνισης και Εξηλεκτρισμού Γεωργίας, παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλη, όπου ο προϊστάμενος κ. Παλουκίδης, τους ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν την κοινή στέγαση της υπηρεσίας με αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας (Δ.Ο.Υ, καθαριότητα κ.α).

.
syn201409261Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ Αλεξόπουλου και Ναλμπάντη, για την χάραξη κοινών στόχων και δράσεων ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου του ΣΕΣ και των επειγόντων έργων υποδομής για την περιοχή, όπως ο καθαρισμός και η διάνοιξη της κοίτης του Λουδία.
Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων του κ.αντιπεριφερειάρχη και του κ. δημάρχου, μετά το πέρας των συσκέψεων, η βούληση για συνεχή και ειλικρινή συνεργασία, ώστε να επιλυθούν σύντομα και στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

.

P9260676

 

P0096235

 

P9260680

 

P9260675

 

syn201409261