Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκίνησε για 15η χρονιά την λειτουργία του, η ακαδημία του Αθλητικού Κολεγίου του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας

filippos veroias basketΑγαπητοί φίλοι …
Συνεχίζοντας για 15η χρονιά την λειτουργία της Ακαδημίας μπάσκετ του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την αγάπη σας αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε το Αθλητικό Κολέγιο Basketball, στοιχεία που το ανέδειξαν σε πρωτοπόρο αθλητικό φορέα- θεσμό στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βέροιας.
Θέτοντας όλα αυτά τα χρόνια υψηλά στάνταρ σε ότι αφορά την ποιότητα της εκμάθησης και στην καλλιέργεια της Παιδείας των αθλητών μας, έτσι και φέτος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να δώσουμε στα παιδιά που πλαισιώνουν την ακαδημία μας την χαρά του παιχνιδιού του basketball, οικοδομημένη πάνω σε σωστές αρχές και σε ισχυρές βάσεις για την διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός αθλητή.

Πιστεύουμε ότι μέσα από τον Αθλητισμό μπορούν να αναπτυχθούν τα σωματικά και τα ψυχικά χαρίσματα των νέων και να καλλιεργηθούν οι αξίες της ανταγωνιστικότητας και της ευγενούς άμιλλας, της υγιεινής ζωής και της κοινωνικότητας.
Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια το Αθλητικό Κολέγιο Basketball κινείται με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και προσηλωμένο στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Με εκτίμηση
Υπεύθυνοι Τμήματος Γκίμας Δημήτριος – Μπλατσιώτης Χρήστος
Οι Προπονητές Αμβρακίδου Τασούλα

Αθλητικό Κολέγιο Basketball Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Επικοινωνία:
Αμβρακίδου Τασούλα
Διεύθ: Περικλέους 2
Πόλη: Βέροια Τ.Κ. 59100
Τηλ: 6982320026-2331020954
Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και ώρες 19.15-21.15