Κατηγορίες
Ημαθία παιδεία

Βέροια: συνάντηση της δ/ντριας Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης με το Δ.Σ της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Ημαθίας

P9150944dtΜέσα σε θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης, συνάντηση της Διευθύντριας Κας Μαυρίδου Αναστασίας με το Δ.Σ της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Ημαθίας.

Η συνάντηση έγινε μέσα στα πλαίσια της ανάληψης των νέων καθηκόντων της Κας Μαυρίδου , ως Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Το Δ.Σ. της ένωσης με πρόεδρο την Κα Παντελίδου Κυριακή,αντιπρόεδρο την Κα Λούκα Μαριάννα, γραμματέα τον Κο Τσικερδάνο Κώστα ,ταμία την Κα Βαφειάδου Χρυσούλα και μέλος την Κα Μπιζόγλη Νανά καλωσόρισαν και ευχήθηκαν στη Διευθύντρια καλή δύναμη στο έργο της.

Οι εκπαιδευτικοί συζήτησαν θέματα που αφορούν στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας στο γυμνάσιο και στο λύκειο και εξέφρασαν ικανοποίηση για την ύπαρξη της διαφάνειας στην κοινοποίηση των κενών και των πλεονασμάτων για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.