Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στον Κ. Καλαϊτζίδη

Kalaitzidis-KongoΜε πρωτοβουλία του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου κ. Νίκης Καρατζιούλα, επισκέφθηκε την Ημαθία αποστολή του Επιμελητηρίου Ελλάδας-Κονγκό, η οποία και ενδιαφέρεται για εξαγωγή κατεψυγμένων κρεάτων και κονσερβοποιημένων αγροτικών προϊόντων στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό-πρώην Ζαΐρ.

.

Η αποστολή παρέμεινε επί διήμερο στην Ημαθία, έχοντας σημαντικές επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες, ενώ επισκέφθηκε το γραφείο του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, το πρωί της Τρίτης 5 Αυγούστου.

.

«Χαιρετίζω τούτη την προσπάθεια, στα πλαίσια της αμοιβαίας συνεργασίας της Περιφερειακής μας Ενότητας με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Τόσο η Π.Ε Ημαθίας, ……. όσο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουμε δράσεις που τονώνουν τις συνεργασίες μεταξύ λαών και πολιτισμών. Είμαι σίγουρος ότι με την ανάληψη των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου, αυτή η πρώτη επαφή με τα προϊόντα της περιοχής μας θα είναι η απαρχή μιας άριστης εξαγωγικής διαδικασίας» τονίζει σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.