Κατηγορίες
ανακοινώσεις σύλλογοι

Ευχαριστήριο του “Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας”

tpdiak2014_3Από τον “Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

.

Για μια ακόμη συνεχή χρονιά ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας συμμετείχε στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2014 της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.
.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα Αττικής φιλοξένησαν και φέτος 60 παιδιά του Συλλόγου και 31 συνοδούς για 10 ημέρες, από 16 έως 25 Αυγούστου. Καθημερινά το πρόγραμμα περιείχε διάφορες δραστηριότητες, αθλητικές και καλλιτεχνικές, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν.
.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ….ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης και τους συνοδούς που φρόντισαν με ευαισθησία και κατανόηση τα παιδιά μας κατά την παραμονή τους εκεί.
.

Επίσης, ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Ημαθίας για τη χρηματική προσφορά των 100 ευρώ, καθώς και τους οδηγούς του ΚΤΕΛ Ημαθίας για την υπομονή τους και για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας προς και από την κατασκήνωση.

.

Ευχαριστούμε για τις χαρούμενες καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών μας!!!

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

tpadikop2014_1-tile