Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία στις 06.08.2014

polizia7traffΕλέγχθηκαν συνολικά 289 άτομα και 47 οχήματα, ενώ συνελήφθη 1 άτομο και βεβαιώθηκαν 77 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 06.08.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας .

 .

Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ημαθίας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 41 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 289 άτομα, εκ των οποίων 234 ημεδαποί και 55 αλλοδαποί, καθώς και 47 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 23 άτομα, εκ των οποίων 17 ημεδαποί και 6 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη 1 ημεδαπός για λοιπά αδικήματα και βεβαιώθηκαν 77 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:

  • 68 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
  • 2 παραβάσεις για επαιτεία και
  • 7 παραβάσεις περί Υγειονομικής νομοθεσίας.

.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.