Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία χθες την 31.07.2014

polizia4Ελέγχθηκαν συνολικά 296 άτομα και 273 οχήματα, συνελήφθησαν 5 άτομα και βεβαιώθηκαν 96 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

 .

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 31.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας .

Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ημαθίας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 38 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 296 άτομα, εκ των οποίων 242 ημεδαποί και 54 αλλοδαποί, καθώς και 273 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 48 άτομα, εκ των οποίων 45 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 5 άτομα, εκ των οποίων 4 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός.

 .

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

  • 2 ημεδαποί, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων,
  • 1 υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
  • 1 ημεδαπή, κατόπιν καταδικαστικής απόφασης και
  • 1 ημεδαπός, για λοιπά αδικήματα.

.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 96 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:

  • 94 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. και
  • 2 παραβάσεις περί Υγειονομικής νομοθεσίας.

.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.