Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μια κυρία που έχει δει 3 αιώνες!! Είναι 121 ετών.

globoΟ αποδεδειγμένα γηραιότερος άνθρωπος που πέρασε από τον πλανήτη ήταν η Γαλλίδα Jeanne Louise Calment που γεννήθηκε στις 21/01/1875 και πέθανε στις 04/08/1997. Έζησε 122 χρόνια και 164 ημέρες.

.

Και μια επισήμανση στους άνδρες που διαβάζουν: “μη φάτε, έχει γλαρόσουπα!!!”. Στους 10 (αποδεδειγμένα) γηραιότερους ανθρώπους που πέρασαν από τον πλανήτη οι 9 ήταν γυναίκες!!!

.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν από Βιετναμέζους αξιωματούχους, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο σήμερα είναι μια γυναίκα από τη χώρα τους που μετρά 121 χρόνια ζωής.

.

Πρόκειται για την Νγκουγέν Θου Τρου, που ζει στην πόλη Χο Τσι Μινχ με τον μικρότερο γιο της, ο οποίος είναι 72 ετών. Απέκτησε 11 παιδιά, εκ των οποίων μόνο τα τέσσερα βρίσκονται σήμερα εν ζωή.

.

Όπως ανακοίνωσαν οι Βιετναμέζοι, υπάρχουν έγγραφα τόσο από την Δημοκρατία του Νότιου Βιετνάμ (την εποχή που η χώρα ήταν χωρισμένη στα δυο) όσο και την Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ που αποδεικνύουν ότι η Τρου γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1893. Επεσήμαναν δε πως θα καλέσουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό των Ρεκόρ Γκίνες ώστε να την αναγνωρίσει ως τη γηραιότερη εν ζωή γυναίκα στον κόσμο. Αν γίνει αυτό, τότε θα χάσει τον τίτλο η Γιαπωνέζα Μισάο Οκάουα, η οποία είναι μόλις 116 ετών.