Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ημερίδα για τους νεοεκλεγέντες χθες στη Θεσσαλονίκη

imerida1Στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει σε κάθε Περιφέρεια της χώρας η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η ΕΕΤΑΑ πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη ημερίδα-ενημερωτική συνάντηση των νέων αιρετών της Κεντρικής Μακεδονίας.

.

Στην ημερίδα αυτή από την Αλεξάνδρεια παραβρέθηκαν οι νεοεκλεγέντες δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και σύμβουλος Νίκος Μπρουσκέλης.

.

Στην ημερίδα μίλησαν μεταξύ άλλων …ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στα προβλήματα και στις προτάσεις που έχουν γίνει ώστε να λυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η υπόθεση με την αξιολόγηση του προσωπικού στους ΟΤΑ που προωθείται από την Κυβέρνηση, με σκοπό να γίνει μια τριμερής συνάντηση (Υπουργείο – ΚΕΔΕ – εργαζόμενοι) ώστε να καταλήξουν σε ένα σύστημα αξιολόγησης το οποίο θα είναι σταθερό, θα έχει σαφώς προκαθορισμένους στόχους και κριτήρια και θα εφαρμοσθεί καταρχήν πιλοτικά το 2015.

Στην ίδια ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα από ομιλητές και συμμετέχοντες που σχετίζονται με την πορεία των Δήμων και τους τρόπους αποδοτικότερης λειτουργίας τους υπό το πρίσμα του νόμου του Καλλικράτη.