Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ατέλειωτη φρίκη, ανείπωτη θλίψη

globoΣφαγών συνέχεια σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με κυριότερες εστίες πολέμου στη Γάζα, στην Ουκρανία, στη Λιβύη και στο Ιράκ.

Στη Γάζα οι …επιχειρήσεις συνεχίζονται κανονικά και στο στόχαστρο πλέον, πέραν κατοικιών, έχουν μπει ακόμη και παιδικές χαρές (οι Ισραηλινοί λένε πως ήταν προβοκάτσια της Χαμάς, η Χαμάς λέει πως την παιδική χαρά έπληξε ισραηλινό βλήμα – το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο, νεκρά παιδάκια που έπαιζαν!).

Στην Ουκρανία χτυπάνε πάρκα (με αποτέλεσμα τα θύματα να είναι 13 μόνο από την επίθεση αυτή, μεταξύ αυτών και μανάδες με μικρά παιδάκια στην αγκαλιά).

Στη Λιβύη οι Αμερικανοί τα μαζεύουν (το ίδιο αναμένεται να κάνουν οσονούπω και οι Ευρωπαίοι), αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο μετά από τις συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικών και ισλαμιστών, αλλά και δεδομένης της αδυναμίας των Δυτικών που τα έκαναν όπως τα μούτρα τους να συνομιλήσουν με οποιονδήποτε εκεί πέρα, πλέον μιας κυβέρνησης – μαριονέτας που καταφέρνει και ελέγχει 10 οικοδομικά τετράγωνα στην Τρίπολη.

Στη Συρία οι τζιχαντιστές μετά από “νίκη” τους, αποκεφάλισαν 50 από τους νεκρούς στρατιώτες με τους οποίους πολεμούσαν τις προηγούμενες ημέρες και τοποθέτησαν τα κεφάλια τους στους στύλους του στρατοπέδου (η αυθεντικότητα του βίντεο ελέγχεται, αλλά όπως και έχει οι ωμότητες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο που σε λίγο θα αφήνει αδιάφορους άπαντες).

Τέλος στο Ιράκ οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που έχουν ιδρύσει χαλιφάτο στις περιοχές του Ιράκ που έχουν υπό τον έλεγχο τους, διέταξαν όλες τις γυναίκες από 11 έως 46 ετών να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων, όπως καταγγέλλει ο ΟΗΕ.