Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης συγχαίρει την δημοτική χορωδία Αλεξάνδρειας για το ασημένιο δίπλωμα που κατέκτησε στην Ρίγα της Λετονίας

alexvoicesmedargΑπό το γραφείο τύπου του Παναγιώτη Γκυρίνη εκδόθηκε το παρακάτω ανακοινωθέν:

“Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των δημοτών του δήμου Αλεξάνδρειας και των συνεργατών μου εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της Δημοτικής Χορωδίας Αλεξάνδρειας για την σπουδαία εμφάνισή τους στη Ρίγα της Λετονίας όπου κατέκτησαν επάξια το ασημένιο δίπλωμα στην κατηγορία folklore.

Η χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας μετέχοντας στην 8η Χορωδιακή Ολυμπιάδα εκπροσώπησε επάξια τον δήμο μας ακόμα μια φορά δείχνοντας ότι συντελείται δουλειά σε βάθος και παράγεται πολιτιστικό προϊόν από τους συμπολίτες μας χορωδούς.

Με την καθοδήγηση της μαέστρου Ελένης Θεοδωρίδου, του καλλιτεχνικού διευθυντή Γρηγόρη Σαββόπουλου και του μουσικού (πιανίστα) Κώστα Παντελίδη οι συμπολίτες μας χορωδοί της δημοτικής χορωδίας αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας και με την ευκαιρία να δηλώσω εκ νέου ότι ως νέα διοίκηση του δήμου μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την χορωδία μας με όσες δυνάμεις έχουμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”