Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας

polizia4Ελέγχθηκαν συνολικά 401 άτομα και 313 οχήματα, συνελήφθησαν 2 άτομα και βεβαιώθηκαν 91 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 04.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας .

 .

Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ημαθίας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 61 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 401 άτομα, εκ των οποίων 342 ημεδαποί και 59 αλλοδαποί, καθώς και 313 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 37 άτομα, εκ των οποίων 32 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για διάφορα αδικήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 91 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:

  • 86 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. και
  • 5 παραβάσεις περί Υγειονομικής νομοθεσίας,

.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.