Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων και φορών της περιοχής για το κλείσιμο του ΔΕΔΔΗΕ Αλεξάνδρειας

dei_alexandria“Όλοι όσοι συγκεντρωθήκαμε την Πέμπτη 10/7 ανταποκρινόμενοι στη πρωτοβουλία και το κάλεσμα της Ομάδας Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας εκφράζουμε τη σθεναρή αντίθεσή μας στο κλείσιμο του παραρτήματος της ΔΕΗ (τμήμα βλαβών) στην Αλεξάνδρεια.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στο κλείσιμο και τη μεταφορά μιας σειράς δημόσιων υπηρεσιών από τη πόλη της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και το πρόσθετο κόστος σε εποχές μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας για τους συμπολίτες μας.

Πέραν των άλλων το κλείσιμο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αλεξάνδρεια και η μεταφορά του στη Βέροια εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους καθότι μεταφέρεται και το τεχνικό τμήμα αποκατάστασης βλαβών με συνέπεια οι μεγάλοι χρόνοι επέμβασης σε περιπτώσεις ανάγκης(πυρκαγιές κλπ), να εγκυμονούν κινδύνους για τους κατοίκους (π.χ άτομα με μηχανική υποστήριξη) και τις επιχειρήσεις στη Πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Καταγγέλλουμε την αδράνεια και την παθητικότητα των υπευθύνων και απαιτούμε συστράτευση όλων των φορέων ώστε να σταματήσουν οι αυθαίρετες και εγκληματικές για τη Πόλη μας ενέργειες.

Στην συνάντηση ορίστηκε επιτροπή αγώνα που θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις για την αποτροπή εφαρμογής της απόφασης.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ :

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΟΡΕΙΣ :

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ