Κατηγορίες
βουλευτές Τσαβδαρίδης Λάζαρος

Τη δημιουργία πίστας Μότο-Κρος στη Βέροια ζήτησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Υφυπουργό και τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού

tsav1-tileΜε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό και τη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου είχε συνάντηση στα γραφεία τους ο Αναπλ. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης την Πέμπτη 26 Ιουνίου, προκειμένου να αναδείξει το χρόνιο αίτημα του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Βέροιας για τη δημιουργία πίστα Μότο-Κρος στην περιοχή του Τριποτάμου Βέροιας.

 .

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε στον κ. Ανδριανό και στην κυρία Γιαννακίδου την αναγκαιότητα να μπει σε τροχιά υλοποίησης το ιδιαίτερα σημαντικό αυτό έργο, το οποίο όχι μόνο θα προάγει την τοπική αλλά και εθνική οικονομία, επιτρέποντας τη διεξαγωγή πανελλήνιων αλλά και διεθνών αγώνων, αλλά παράλληλα θα δώσει και μεγάλη ώθηση στον τουρισμό αλλά και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας.

.

Τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο και η Γενική Γραμματέας, συμφώνησαν πλήρως για τη σπουδαιότητα κατασκευής της συγκεκριμένης πίστας Μότο-Κρος και υποσχέθηκαν στον Βουλευτή Ημαθίας ότι σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες θα «τρέξουν» τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να παρθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι απαραίτητες εγκρίσεις.