Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Που πάμε ρεεεεεεε;;;;

ragtristeΔιαβάζουμε στο patrastimes.gr πως το τελευταίο διάστημα η Πάτρα αναδεικνύεται σε “παράδεισο” της παιδοφιλίας, αφού κοριτσάκια ακόμη και 9 ή 12 ετών (κυρίως από την Ρουμανία) έχουν βγει στη βίζιτα σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης και με συγκεκριμένους πελάτες.

Κοριτσάκια από 9 ετών! Το αντιλαμβανόμαστε;;; Παιδάκια τρίτης Δημοτικού! Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο και θα φρίξετε!!!

Από την άλλη, “έσκασε” και άλλη ιστορία, παρόμοια. Από Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες (19.06.2014) το πρωί, ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις – έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Αγρίνιο και συγκεκριμένα στις οικίες πέντε ημεδαπών, ηλικίας 26, 27, 34, 39 και 65 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση ζωντανής μετάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κατόπιν πληρωμής.

.

Προηγήθηκε σχετική ενημέρωση από την Interpol, που αφορούσε στον εντοπισμό έξι χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα, οι οποίοι εμπλέκονταν στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πιο αναλυτικά οι εμπλεκόμενοι έκαναν πληρωμές, μέσω λογαριασμού Paypal, με αντίτιμο την παροχή ζωντανής μετάδοσης (live streaming – κακοποιήσεις κατά παραγγελία σε πραγματικό χρόνο) υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τις Φιλιππίνες.

.

Δυο από τους εμπλεκομένους (26χρονος και 34χρονος) είναι αστυνομικοί, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.