Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Λίγο ήθελαν ώστε να πήγαιναν για ….ψάρεμα στον Ριο ντε λα Πλάτα

arg20140621Η ημέρα των “αουτσάιντερ” η χθεσινή.

.

Το Ιράν τα πήγαινε μια χαρά μέχρι το τέλος, ώσπου ήρθε ο Μέσι και τα “κατέστρεψε” όλα με ένα απίστευτο σουτ. Άλλωστε, για αυτό πληρώνεται ο άνθρωπος, όχι για να κυνηγάει το τόπι 90 λεπτά της ώρας. Για εκείνο το ένα σουτ, που θα κάνει τη διαφορά και που θα δώσει το τρίποντο. Αυτό ξέρει (και μάλιστα καλά), αυτό κάνει. Όσο για τον διαιτητή, αυτός αν το έπαιζε σωστά το παιχνίδι και σφύριζε το πέναλτι – που ήταν η επιτομή του ορισμού του πέναλτι – τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά και ο Μέσι και η παρέα του θα πήγαιναν για ψάρεμα στον Ριο ντε λα Πλάτα για να πνίξουν τον καημό τους.

.

Οι Γερμανοί ακόμη το φυσάνε και δεν κρυώνει …

.με τη Γκάνα και το “Χ” που έφεραν – με λίγη τύχη οι Αφρικανοί θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη. Οι Γερμανοί έτρεξαν για να ισοφαρίσουν και να κάνουν την ανατροπή της ανατροπής ενώ δεν πέρασαν εκείνο το “ήσυχο” βραδάκι που όλοι υπολόγιζαν, βασιζόμενοι στην τεσσάρα που η ομάδα έριξε στην Πορτογαλία.

.

Τέλος, στο παιχνίδι με τη Νιγηρία η Βοσνία ήταν σκιά του εαυτού της (της πρώτης αγωνιστικής) αν και εκείνο το ακυρωθέν κάθε άλλο παρά οφσάιντ ήταν.