Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: ημερήσια απόδραση από την καθημερινότητα

P1010729Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν πτοηθήκαμε και ξεκινήσαμε!
Ξεκινήσαμε για μια εκδρομή που έμελλε να είναι από τις πιο ευχάριστες που έχουμε πάει!
Οι μαθητές-τριες, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικό Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας τροποποιώντας το αρχικό μας πλάνο πραγματοποιήσαμε την ημερήσια εκδρομή μας στη Θεσσαλονίκη (Ωραιόκαστρο και Λουτρά Λαγκαδά).
.

Πρώτη μας στάση ο Παιδότοπος στο Ωραιόκαστρο, όπου οι μαθητές-τριες μας απόλαυσαν το πρωινό τους, …… απασχολήθηκαν ευχάριστα και δημιουργικά καθώς με τη βοήθεια του προσωπικού του παιδότοπου συμμετείχαν σε πολλές διαφορετικές και ιδιαίτερες δραστηριότητες για τις οποίες επιβραβεύτηκαν με μετάλλια, μπαλόνια και body- painting!
.

Ακολούθησε το μεσημεριανό γεύμα στα Λουτρά του Λαγκαδά και παιχνίδι στις παιδικές χαρές (μέσα στις εγκαταστάσεις των Λουτρών) μέχρι αργά το απόγευμα που μας πρόλαβε η βροχή! Τελικά η τύχη μάλλον ευνοεί τους τολμηρούς. Τολμήσαμε ξεκινώντας την εκδρομή μας και ανταμειφτήκαμε!
Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί περάσαμε όμορφα και ευχηθήκαμε να είμαστε και πάλι τυχεροί να συμμετέχουμε σε τέτοιες ευχάριστες εκδρομές.
.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα έξοδα του λεωφορείου καθώς και τα γεύματα των παιδιών ήταν προσφορά του Συλλόγου, τον οποίον ευχαριστούμε.