Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συναντήθηκαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης Γκυρίνη

DSC_6010244 2Από το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του νικητή των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας έγινε το Σάββατο το βράδυ με τον νέο δήμαρχο να επαναλαμβάνει ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν και ότι πρέπει όλοι μαζί να δώσουν τον αγώνα ώστε να μην διαψεύσουν τις ελπίδες των δημοτών που στήριξαν, ψήφισαν και χάρηκαν με την νίκη του συνδυασμού.

Η συγκέντρωση έγινε στο «ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στις 9μμ του Σαββάτου και ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι υποψήφιοι και στελέχη της παράταξης αρκετοί εκ των οποίων πήγαν οικογενειακώς ώστε να γιορτάσουν τη νίκη τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης και νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους και τις οικογένειές τους για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν όλοι μαζί τόνισε ότι «…από τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλους μας. DSC_6010244 1Πρέπει να μην διαψεύσουμε τις ελπίδες των δημοτών που μας εμπιστεύθηκαν και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να πετύχουμε προς όφελος του τόπου και των παιδιών μας».

Αναφερόμενος στα όσα «σενάρια» ακούγονται περί διοικητικών θέσεων τόνισε με απόλυτη σαφήνεια ότι «τίποτα δεν ισχύει από όσα ακούγονται. Δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν».

Ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας από την εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα αρχίσει να δουλεύει εντατικά με τους συνεργάτες ώστε να ενημερωθεί κατ΄ αρχάς από την απερχόμενη διοίκηση για τα τρέχοντα αλλά και για τα μεγάλα ζητήματα που είναι σε εξέλιξη στον δήμο ώστε να μη χαθεί ούτε ο ελάχιστος χρόνος μέχρι την πρώτη Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει επίσημα.