Κατηγορίες
βουλευτές Τσαβδαρίδης Λάζαρος

Στο Αζερμπαϊτζάν ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για το σεμινάριο Rose – Roth, που διοργανώνει η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

tsavsynodonatoΣτην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν Μπακού, βρίσκεται από την προηγούμενη Κυριακή 15 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, προκειμένου να μετάσχει μαζί με εκπροσώπους από 27 ακόμα χώρες, στις εργασίες του 86ου Rose-Roth της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΝΑΤΟ που θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου.

 .

Ο Βουλευτής Ημαθίας είναι ως το μοναδικό μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στις εργασίες του ιδιαίτερα σημαντικού συγκεκριμένου σεμιναρίου που διοργανώνει το Βορειο-Ατλαντικό Σύμφωνο. Το θέμα του Σεμιναρίου είναι «Προκλήσεις και Ευκαιρίες στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου» και ο κ. Τσαβδαρίδης, λαμβάνει μέρος σε μία σειρά θεματικών ενοτήτων που αφορούν μεταξύ άλλων, ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας, σταθερότητας και άμυνας, την κρίση στην Κριμαία, καθώς και την ειρηνική διευθέτηση των συγκρούσεων στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ.