Κατηγορίες
ανακοινώσεις Ημαθία παιδεία

Νάουσα: έγινε χθες η βράβευση των Ημαθιωτών μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς

vravefsieme 2014Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο και στον 2ο Ημαθιώτικο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Στο κατάμεστο θέατρο παραβρέθηκαν και βράβευσαν τους μαθητές ο βουλευτής Ημαθίας κ. Κώστας Γιοβαννόπουλος, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Νάουσας κ. Γιώργος Ηλίας και Μαρία Καρυδά, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και πολλοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
.
Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους 1760 μαθητές που συμμετείχαν στον 8ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό και ιδιαίτερα τους 454 μαθητές που διακρίθηκαν σ’ αυτόν. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 97 μαθητές που συνέχισαν στην επόμενη φάση και διακρίθηκαν στον 2ο Ημαθιώτικο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».
.
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση των διαγωνισμών και τον Δήμο Νάουσας που φιλοξένησε την εκδήλωση. Επίσης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις επόμενες μεγάλες δράσεις του Παραρτήματος, όπως το 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο και τη διοργάνωση του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας το Νοέμβριο στη Βέροια.
.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές και ευχόμαστε την ολική συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας στις δράσεις της Ε.Μ.Ε. Περιμένουμε τους μαθητές που αγαπούν τα μαθηματικά στο 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνουμε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας από 4 ως 9 Αυγούστου 2014.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος, Στυλιανός Μιόγλου
Η Γενική Γραμματέας, Αναστασία Καρακώστα