Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Kλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας

pyralevrΚλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Αλευρά, επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Μάη, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους άνδρες της Π.Υ., o Χρήστος Αλευράς καταδίκασε τις πολιτικές που υποβαθμίζουν και συρρικνώνουν το υπάρχον υποτυπώδες σύστημα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας με εργασιακές σχέσεις τσακισμένες από την ευελιξία και την κινητικότητα ,την διεύρυνση της εποχικότητας το αβέβαιο εργασιακό μέλλον που δεν προσφέρει καμία εξασφάλιση για μόνιμη και σταθερή δουλειά τόσο στους μόνιμους και στους 5ετους θητείας, όσο και στους συμβασιούχους πυροσβέστες.
Οι διαχρονικές πολιτικές επιλογές στο συγκεκριμένο νευραλγικό τομέα της Πολιτικής Προστασίας τόνισε, με τον τρόπο που υλοποιούνται από τις κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση , δείχνουν την πλήρη αδιαφορία για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των δημοτών μας.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας»δήλωσε ο Χρ. Αλευράς θα είναι αντίθετη στην όποια απόπειρα κατάργησης η συγχώνευσης η υποκατάστασης των παρεχόμενων υπηρεσιών από «εθελοντές», όπως και στη μεταφορά αρμοδιοτήτων πυροσβεστικών σταθμών στην Τοπική Διοίκηση.