Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, επισκέφτηκε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας».

lsakygeiasΚλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Αλευρά, επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Μάη, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας κο Σ. Καρούλια, o Χρήστος Αλευράς δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του στις δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και κατήγγειλε την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που ακολουθώντας τις εντολές της ΕΕ, διαλύει την δημόσια υγεία.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» δήλωσε ο Χρ. Αλευράς, θεωρεί απαράδεκτο κυβερνητικό ολίσθημα να μετατρέπεται ένα κοινωνικό αγαθό όπως η υγεία σε εμπόρευμα.

Η υγεία, τόνισε, τόσο η πρωτοβάθμια όσο και η δευτεροβάθμια πρέπει να παρέχεται αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και να μην παραδοθεί στα χέρια των επιχειρηματιών.

Κάθε επιχειρηματική δράση στον ευαίσθητο αυτό τομέα πρέπει να καταργηθεί και ο τομέας της υγείας πρέπει να τύχει επαρκούς χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, τόνισε.

Ο κος Σ. Καρούλιας επεσήμανε τους ιδιαίτερα σοβαρούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ασθενέστεροι οικονομικά συνάνθρωποι μας, οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν το κόστος της φαρμακευτικής τους δαπάνης με τραγικές, πολλές φορές, συνέπειες ακόμη και για τη ζωή τους.