Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τι είπε στην ομιλία του στην Αλεξάνδρεια ο Φ. Δημητριάδης

_IGP8455Με αφορμή το χθεσινό κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου με την ομιλία του Φ. Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια, από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με την κεντρική ομιλία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη στην οδό Βετσοπούλου, ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο.

.

Ο κ. Δημητριάδης ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν από την πρώτη Κυριακή την εντολή να ολοκληρώσει με μια 2η θητεία το σχέδιό του που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων του Δήμου Αλεξάνδρειας. Παρουσίασε όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν και ήταν αναγκαία για να ξεφύγει ο Δήμος από την υποβάθμιση, τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα που είχαν ως αποτέλεσμα να νοικοκυρευτεί ο δήμος και να γλιτώσει από τη λαίλαπα της κρίσης, περιέγραψε όμως με ονόματα και αριθμούς και το πρόγραμμά του για την επόμενη 5ετία.

Όπως είπε ο δήμαρχος, όλο το βάρος ρίχνεται τώρα σε έργα Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής των δημοτών. Από τη μια λύνεται δια παντός το πρόβλημα ύδρευσης και αποχέτευσης στην πόλη και τα χωριά και από την άλλη, με έργα ανάδειξης της επιχειρηματικότητας και της πράσινης ανάπτυξης, ενισχύεται η απασχόληση και τονώνεται ο τουρισμός.

Ο κ. Δημητριάδης τόνισε…

«Ο κόσμος μας γνωρίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μας, σώσαμε το δήμο από τη χρεοκοπία. Με περιορισμένους, λόγω της κρίσης, κρατικούς πόρους και μειωμένα τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη, στηρίξαμε τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και φέραμε ευρωπαϊκούς πόρους. Για την επόμενη πενταετία, θα φέρουμε περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους ούτως ώστε να γίνουν ακόμα περισσότερα έργα στοn δήμο μας . Θέσαμε γερά θεμέλια για ένα δήμο – πυλώνα Ανάπτυξης σε ολόκληρη τη περιοχή.

Αυτά τα 3,5 χρόνια έχω επισκεφθεί όλες τις περιοχές του δήμου μας, πολλές φορές. Οι περισσότεροι με έχετε γνωρίσει από κοντά. Ξέρετε λοιπόν αν ενδιαφέρομαι για τον τόπο μας, αν έχω γνώση των προβλημάτων, αν φέρνω λύσεις.

Σας ζητώ να εμπιστευτείτε την κρίση και το ένστικτο σας. Να επιλέξτε αυτόν που βρέθηκε δίπλα σε κάθε πρόβλημα σας, που γνωρίζει πώς να βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη ζωή εσείς και οι οικογένειες σας.

Το μεγάλο και υψηλής ποιότητας έργο που επιτελέσαμε στην προηγούμενη θητεία μας είναι ο δείκτης αξιοπιστίας για αυτά που σχεδιάζουμε για την επόμενη πενταετία.

Έχουμε το σχέδιο, τη γνώση, τη θέληση.

Σας καλώ τη Κυριακή να επιβεβαιώσετε τη νίκη των δυνάμεων της Ανάπτυξης, να ψηφίσετε για το μέλλον όλων μας και όχι για την επιβίωση των λίγων, να στηρίξουμε ένα πραγματικό σχέδιο προόδου και όχι να καθησυχάσουμε την κομματική μας συνείδηση.

Σας καλώ την Κυριακή να επιλέξετε με το χέρι στην καρδιά σας και με το μυαλό στον τόπο μας».

_IGP8457

_IGP8455

_IGP8473

_IGP8469