Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεργασία Πολιτών: στην Αλεξάνδρεια μίλησε χθες ο Γ. Σπυρίδης

IMG_20140515_212444Την κεντρική του ομιλία στην Αλεξάνδρεια έκανε χθες το βράδυ ο Γ. Σπυρίδης (ο οποίος σήμερα στις 20.30 θα μιλήσει στο Πλατύ) και το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Συνεργασία Πολιτών” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αυτή η άνοιξη θα είναι η άνοιξη της ανατροπής και της ελπίδας για το Δήμο Αλεξάνδρειας. Με την φράση αυτή και την πεποίθηση ότι η συνεργασία πολιτών Αλεξάνδρειας αλλάζει το τοπίο, το τέλμα και την παρακμή που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας έκλεισε χθες την κεντρική ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπυρίδης.

Ο Γιώργος Σπυρίδης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στους δύο υποψήφιους Δημάρχους Δημητριάδη και Γκυρίνη για τις πρακτικές εκμαυλισμού συνειδήσεων, πιέσεων και άκρατης υποσχεσιολογίας που ακολουθούν και κάλεσε τους Δημότες να τους γυρίσουν την πλάτη στις εκλογές γιατί εκφράζουν το παλιό και φθαρμένο το οποίο η συνεργασία πολιτών έρχεται να αλλάξει.

Τόνισε ότι η κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι δραματική και προβλέπεται ακόμα χειρότερη εξαιτίας των πολιτικών δραματικής περικοπής των πόρων λόγω των μνημονιακών πολιτικών που στηρίζουν και οι ίδιοι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πολιτικό νόημα των εκλογών λέγοντας ότι οι δημοτικές εκλογές δεν είναι ουδέτερες και χωρίς πολιτικό περιεχόμενο όπως θέλουν να μας πείσουν οι δύο άλλοι συνυποψήφιοι και ο κόσμος του Δήμου μας πρέπει να το λάβει υπόψην του στις εκλογές και στην ψήφο του.

Στόχος του συνδυασμού της συνεργασίας πολιτών είναι ένα πρόγραμμα έργων κοινωνικής χρησιμότητας για το σύνολο των Δημοτών σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου, με δίκαιο και ισόρροπο τρόπο. Έργα πνοής σε βασικές υποδομές νερό, αντιπλημμυρικά, αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων.

Στην συνέχεια ανέπτυξε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού με τους τέσσερις άξονες που αναφέρονται σε θέματα κοινωνικής συνοχής – αλληλεγγύης, περιβάλλοντος ποιότητα ζωής, συμμετοχικής δημοκρατίας και παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής.

Αποσπάσματα από την ομιλία στο παρακάτω link

https://www.youtube.com/watch?v=E__l6kJij9g

https://www.youtube.com/watch?v=fYnEARmQn_U