Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης εκλογές

Στο Νησέλι χθες Τετάρτη 7 Μαΐου ο Παν. Γκυρίνης

1Με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη στο Νησέλι, το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

.

Π. Γκυρίνης στο Νησέλι: Θα βγάλουμε το χωριό σας από την αφάνεια με την δική σας δύναμη και εντολή

.

Στο Νησέλι, το πολύπαθο χωριό του δήμου που έχει επί δεκαετίες ολόκληρες έχει καταστεί η χαβούζα της περιοχής με τον σκουπιδότοπο σε απόσταση αναπνοής να μολύνει και να αρρωσταίνει τους κατοίκους βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με τους συνεργάτες του. Στο χωριό τον περίμεναν οι κάτοικοι που έχοντας απηυδήσει με τις αστοχίες αλλά και τις εγκληματικές παραλείψεις της διοίκησης Δημητριάδη βλέπουν στο πρόσωπο του Π. Γκυρίνη και στην παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» την εναλλακτική λύση στο αδιέξοδο που βιώνουν.
4Ο Π. Γκυρίνης μίλησε για ακόμα μια φορά για την παθογένεια της απερχόμενης διοίκησης που επάξια κατακτά τον αρνητικά «επίζηλο» τίτλο του μηδενικού έργου και τόνισε ότι στο χέρι όλων των δημοτών είναι να ανακόψουν τον κατήφορο του δήμου δίνοντας την δύναμη μέσα από την κάλπη της 18ης Μαΐου στην παράταξη που ηγείται ώστε να μπουν τα θεμέλια μιας νέας αρχής για όλο το δήμο.
Αναφερόμενος στα τοπικά προβλήματα είπε ότι ως αυριανή διοίκηση θα γίνουν πραγματικότητα τα εξής:
Το αρδευτικό δίκτυο στα χωράφια του Νησελίου θα υλοποιηθεί στην θητεία της νέας διοίκησης. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο θα μειωθεί στο μισό το τιμολόγιο της άρδευσης και από τα οκτώ ευρώ που είναι σήμερα ανά στρέμμα θα πάει στα τέσσερα ευρώ. Ο καθαρισμός της παλιάς κοίτης του Αλιάκμονα και ο ευπρεπισμός του Αγίου Ιωάννη θα είναι διαρκής και θα αποτελούν ακόμα δυο επισκέψιμους τόπους για τους κατοίκους του χωριού αλλά και άλλων. Η καθαριότητα των αύλειων χώρων των σχολείων θα είναι συνεχής και η περίφραξη της παιδικής χαρά στο υδραγωγείο θα γίνει άμεσα για να πάψει να είναι επικίνδυνη. Οι κάτοικοι θα εξυπηρετούνται στο χωριό από γραμματέα που θα τους βοηθάει και στις όποιες ηλεκτρονικές συναλλαγές έχουν με το κράτος.5
Ο Π. Γκυρίνης και οι συνεργάτες του πριν την ομιλία είχαν επισκεφθεί και παραστεί στον χώρο του Αγίου Ιωάννη όπου παρακολούθησαν τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.