Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στη Μελίκη μίλησε χθες ο Παν. Γκυρίνης

gmeliki1Από τον συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης”, με αφορμή τη χθεσινή κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνη, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση έκανε χθες Σάββατο 10 Μαΐου ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης», παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της Μελίκης και της γύρω περιοχής.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο κέντρο της Μελίκης ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης – τον οποίο προλόγισε ο Ι. Χαλκίδης – ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη σε αριθμό παρουσία τους, η οποία πέραν όλων των άλλων κατέδειξε το αποτέλεσμα της εκλογής και την πρόθεσή τους για αλλαγή που θα έλθει στις 18 Μαΐου.

“Στις 18 Μαΐου κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν… Στις 18 Μαΐου η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ θα είναι η νέα Διοίκηση” ανέφερε ο Παναγιώτης Γκυρίνης.

Στο λόγο του….

… αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής (όπως στο ιδιαίτερα υψηλό κοστολόγιο του νερού για άρδευση ή στη μεταφορά του αντλιοστασίου εκτός του οικισμού) αλλά και στο σχέδιο του συνδυασμού για την ανάπτυξη της. “Η αποχέτευση εξελίσσεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο” είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

gmeliki4

 

gmeliki2

 

gmeliki3

 

gmeliki1