Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στη Βουλή οι κρατούμενοι βουλευτές (για τη συζήτηση επί της αίτησης άρσης της ασυλίας τους)

vouli1Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν (και περισσότερο τη Δημοκρατία) θα δούμε σήμερα, αφού γύρω στο μεσημέρι αναμένεται να γίνει η μεταγωγή βουλευτών που είναι υπό προσωρινή κράτηση στο Κοινοβούλιο.
Ότι και να λέγεται ανεπίσημα ή να αποδεικνύεται από τις δικογραφίες και τις δικαστικές έρευνες για τη Χρυσή Αυγή και τις εξωκοινοβουλευτικές της δραστηριότητες, δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση να εισέρχονται στο χώρο του Κοινοβουλίου κρατούμενοι βουλευτές. Γιατί μπορεί να έχουν καταντήσει το Κοινοβούλιο χάλια (άπαντες, αφού η ποιότητα είναι αποδεδειγμένα κάκιστη – αλλά δυστυχώς τη σύνθεση της Βουλής εμείς την επιλέξαμε, με την ψήφο μας), ένα τέτοιο όμως φαινόμενο δεν τιμά ούτε τη χώρα, ούτε τη Δημοκρατία.
Οι βουλευτές Γερμενής και Μπούκουρας θα μεταφερθούν στο Κοινοβούλιο για τη συζήτηση των αιτήσεων άρσης ασυλίας τους για τις κατηγορίες…… που αφορούν σε παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Παράλληλα θα εξεταστούν και οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας του βουλευτή Μίχου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αλλά και παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης και του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (ανεξάρτητος) για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.