Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης εκλογές

Στην Πρασινάδα και στον Πλάτανο χθες (2/5/2014) ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης

DSC01Στην Πρασινάδα και στον Πλάτανο βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, στο πλαίσιο των προεκλογικών ομιλιών του.

Συνομίλησε με κατοίκους των χωριών ενώ στις ομιλίες του και στα δυο χωριά έκανε αναφορά στα τοπικά προβλήματα, τα οποία – όπως ανέφερε – έγιναν μεγαλύτερα λόγω του τρόπου διοίκησης που ασκήθηκε από τη σημερινή πλειοψηφία στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

Στην Πρασινάδα τον υποψήφιο δήμαρχο παρουσίασε ο νυν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασ. Γκούντας ενώ στον Πλάτανο ο υποψήφιος δημ. σύμβουλος Δ. Ράπτης.

Στην ομιλία του στον Πλάτανο…… ο Π. Γκυρίνης σημείωσε ότι τα μηνύματα δείχνουν “ότι η παρούσα διοίκηση τελείωσε το βίο της και οδηγείται προς την έξοδο”. “Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε τον κατήφορο, να επανατοποθετήσουμε το δήμο μας σε στέρεες και υγιείς βάσεις” συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας.DSC34

.

Απαντώντας σε ερωτήσεις στον Πλάτανο έκανε αναφορά στα προβλήματα του χωριού (μεταξύ αυτών και στα κουνούπια, τα οποία είναι ένα πρόβλημα που αγγίζει το σύνολο σχεδόν του Δήμου), ενώ αναφέρθηκε στη σύνδεση του χωριού με τα Plaza, μίλησε για κάποια έργα που όπως είπε “πρέπει να γίνουν άμεσα”, δεσμεύτηκε ότι θα σκεπαστούν τα ανοιχτά κανάλια που υπάρχουν μέσα στο χωριό και πως η διοίκησή του θα προχωρήσει στην κατασκευή πεζοδρομίου στο δρόμο που οδηγεί από την εκκλησία προς τα κοιμητήρια και στον ελλειπή φωτισμό που υπάρχει στο χωριό. Τέλος αναφέρθηκε στον πολιτιστικό σύλλογο και είπε πως αυτός θα στηριχθεί ώστε να βρεθεί μόνιμη στέγη.

DSC33

DSC34

DSC35

DSC01

DSC02

DSC03

DSC05

DSC06

DSC07

DSC08