Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην Ημαθία περιόδευσε σήμερα ο Γ. Χατζημαρκάκης

DSC_347Στην Ημαθία βρέθηκε σήμερα (12/5/2014) από το πρωί ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, επικεφαλής του κόμματος “Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες”, συνοδευόμενος από στελέχη της κίνησής του, μεταξύ αυτών και από τον Ημαθιώτη υποψήφιο ευρωβουλευτή (και φίλο) Στέφανο Φουρτουνίδη.

Αρχικά επισκέφτηκε την Αλεξάνδρεια, στη συνέχεια τη Βέροια ενώ αργά το απόγευμα επισκέφτηκε και το Πλατύ, από όπου και κατάγεται ο Στέφανος Φουρτουνίδης.

Κατά την επίσκεψη του στην Ημαθία τόσο ο ίδιος ο Γ. Χατζημαρκάκης όσο και ο Σ. Φουρτουνίδης ανέλυσαν τις θέσεις του κόμματός τους, έκαναν τις εκτιμήσεις τους για την πορεία μετά από τις ευρωεκλογές (τις οποίες και χαρακτήρισαν “καταλυτικές” για την πολιτική σκηνή της χώρας) ενώ …… συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους παρευρισκόμενους στα σημεία τα οποία επισκέφτηκαν. Επίσης, αυτό που ανέφεραν – και μέχρι σήμερα δεν έχει “ακουστεί” και πάρα πολύ – είναι το ότι το κόμμα των “Ελλήνων Ελευθέρων Πολιτών” θα είναι παρών στην ελληνική πολιτική σκηνή και μετά από τις ευρωεκλογές.

.

alex1

 

 

 

DSC_365

 

DSC_371

 

DSC_380

 

DSC_352

 

DSC_382

 

DSC_347