Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στα Καβάσιλα μίλησε χθες Δευτέρα ο Φ. Δημητριάδης

DSC_0043Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο”, με αφορμή την ομιλία του Φ. Δημητριάδη στα Καβάσιλα ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στα Καβάσιλα, μίλησε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης και παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο», με εκτεταμένες αναφορές στα ιδιαίτερα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών και τα έργα που προγραμματίζονται στην περιοχή.

Είναι ώριμη η μελέτη για το μεγάλο έργο της Αποχέτευσης και ξεκινούν τώρα οι διαδικασίες ένταξής του στο νέο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της περιόδου 2014 – 2020.

Μειώνεται η τιμή του πόσιμου νερού και η τιμή για την άρδευση όπου λειτουργούν δίκτυα με ευθύνη του δήμου.

DSC_0110Είναι ήδη έτοιμα προς δημοπράτηση τα έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε κοινότητα. Ο δήμος παίρνει και πρωτοβουλίες για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, ώστε να βελτιωθεί το αγροτικό εισόδημα.

Στην ομιλία του ο κ. Δημητριάδης είπε… «Την Κυριακή θα ολοκληρώσουμε αυτό που μαζί ξεκινήσαμε πριν από περίπου 3 χρόνια. Ξεκινήσαμε μαζί τη μάχη για τον τόπο μας, για να ανασάνουμε από τον βραχνά των κληρονομημένων δανείων και χρεών, για την αναβάθμιση της ζωής μας, για την απαλλαγή από τα απομεινάρια της παλιάς Αυτοδιοίκησης και τα κακώς κείμενα στην περιοχή μας.

Η μάχη αυτή ολοκληρώνεται με μεγάλη νίκη την επόμενη Κυριακή. Όμως, γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος με τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου συνεχίζεται.

DSC_0057Με την εμπιστοσύνη και την καθημερινή σας υποστήριξη , με σκληρή δουλειά και επιμονή στο Σχέδιο μας και με ένα επιτελείο ικανών και άξιων ανθρώπων θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και τον πόλεμο. Στο τέλος της επόμενης θητείας μας θα έχουμε ολοκληρώσει έναν δήμο πρότυπο, ένα δήμο πυλώνα ανάπτυξης.

Εμείς -το γνωρίζετε καλά- ενώσαμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις, ιδέες και οράματα με έναν και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο νέο δήμο που κάθε κομμάτι του έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, και έχει δικαίωμα στο μέλλον.

Επιθυμούμε μια ισχυρή τοπική κοινωνία που θα ανοίξει το παράθυρο του αύριο στην πόλη μας και τις νέες γενιές. Επιδιώκουμε να συμβάλλει ο Δήμος στην Ανάπτυξη, την Ευημερία και την Ποιότητα ζωής των δημοτών, ώστε να κρατήσουμε τη νέα γενιά στον τόπο μας».