Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σε χωριά του Δήμου & στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή & το Σάββατο ο Γ. Σπυρίδης

NHSIΣτα χωριά του Δήμου μας, Σχοινά, Νησί, Βρυσάκι, Καμποχώρι και Λουτρό περιόδευσε κλιμάκιο της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ την Παρασκευή 9/5 κατά την τελευταία μέρα της περιοδείας του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπυρίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια του Δήμου καθώς και στις προοπτικές που υπάρχουν μέσο της προώθησης των αγροτικών προϊόντων του Δήμου καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών με την λειτουργιά γραφείου εξυπηρέτησης και ενημέρωσης αγροτών.

Μεγάλα τα παράπονα των αγροτών για…

.

τις αποζημιώσεις που δεν έφτασαν ποτέ στους αγρότες του Δήμου μας καθώς και για την απαξίωση την εγκατάλειψη και το μαράζωμα των χωριών του Δήμου μας.

Το Σάββατο οι υποψήφιοι της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μοίρασαν φυλλάδια στην Λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας ενώ ο κ. Σπυρίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, συνομίλησαν με καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου της πόλης, οι οποίοι τους μετέφεραν την αγωνία τους και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν καθημερινά λόγω της οικονομικής κρίσης που έφεραν στην αγορά οι πολιτικές τις άγριας λιτότητας και των μνημονίων που εφαρμόζονται σε συνεργασία κυβέρνησης και Τρόικας.

IMG_20140510_121436

 

NHSI

 

IMG_20140510_122411