Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δημητριάδης Φώτης εκλογές

Περιοδεία του Φ. Δημητριάδη σε χωριά των Δ.Ε. Αλεξάνδρειας & Πλατέος

DSC_0876Με αφορμή τη χθεσινή περιοδεία του νυν (και εκ νέου υποψηφίου) δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη σε χωριά της Δ.Ε. Πλατέος και της Δ.Ε. Αλεξάνδρειας, το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Την Τετάρτη 7 Μαΐου, ο Φώτης Δημητριάδης ξεκίνησε μια μεγάλη περιοδεία από το Νησέλι (Εξωκλήσι Αγίου Ιωάννη), στο Νησελούδι, στην Παλαιόχωρα, στην Κυδωνιά, στην Πρασινάδα και τελικό σταθμό στον Πλάτανο, όπου πραγματοποιήθηκε και η κεντρική ομιλία του.
Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου παρουσίασε όλη την δράση της διοίκησης του δήμου και εξέθεσε με λεπτομέρεια και κοστολογημένο το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας. .

DSC_0844Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής ήδη βαίνει προς λύση, καθώς ξεκίνησε ο ανάδοχος τις πρώτες εργασίες για την κατασκευή κλειστού αρδευτικού δικτύου στα αγροκτήματα Νησελουδίου, Πρασινάδας, Κυδωνιάς και Πλατάνου. Σε σύντομο διάστημα θα δοθεί προς χρήση, ώστε να βοηθήσει στην αναδιάρθρωση των κλάδων παραγωγής με την καλλιέργεια κηπευτικών και δενδρωδών.

.

Συνολικά θα δημοπρατηθεί το έργο της αποχέτευσης στους προαναφερθέντες οικισμούς, ενώ δόθηκε προς χρήση το άριστης ποιότητας νερό στους οικισμούς Παλαιόχωρας και Νησελουδίου, από την πρόσφατα ανορυχθείσα γεώτρηση βάθος 300 και πλέον μέτρων .DSC_0910DSC_0100

.

Τέλος, στο Νησέλι ενημέρωσε για την κατασκευή κλειστού αρδευτικού δικτύου για τα εκτός αρδευτικής ζώνης αγροτεμάχια και δεσμεύτηκε για δραστική μείωση της τιμής του κόστους ανά στρέμμα άρδευσης.