Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Λίγα λόγια για το καράτε Πλατέος και το Πανευρωπαϊκό της Σμύρνης

karamouratidisτου Μπάμπη Καραμουρατίδη

.

Όπως σας υποσχέθηκα επανέρχομαι με νεώτερα για το καράτε Πλατέος. Αξίζει να σημειώσω εδώ ότι της μεγάλης προσπάθειας εκμάθησης, και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο του καράτε (πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου) ηγούνται οι Χρήστος Ξανθόπουλος, Όλγα Τσακμακίδου ως προπονητές, όπως επίσης και ο αξιόλογος προπονητής της σχολής καράτε – ο οποίος είναι και εθνικός προπονητής, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι προσπάθειες λοιπόν αυτών των προπονητών μετά από επίπονες προσπάθειες αρκετών χρόνων απέδωσαν εκ νέου καρπούς (έχουν πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη).

.

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω παρακάτω τους αθλητές (άνδρες και γυναίκες) που θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που θα γίνει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σμύρνη, από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου 2014.

999679_10200436069760053_763318735_n DSC_0466Αυτοί οι αθλητές και αθλήτριες είναι οι: Σταύρος Γερόπουλος, Θωμάς Δεμπρόπουλος, Ματθαίος Δεμπρόπουλος, Άννα Παρασχοπούλου και Νίκη Ξανθοπούλου.

.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετέχουν 40 (σαράντα) χώρες και όπως καταλαβαίνετε ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, όπως επίσης είναι πολύ μεγάλη και τεράστιας σημασίας η συμμετοχή αυτών των πέντε αθλητών-αθλητριών από το Πλατύ Ημαθίας.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, στους προπονητές και κυρίως στα παιδιά αυτά, τα οποια δείχνουν το δρόμο της Αρετής και μέσα από τον Αθλητισμό.

.

Εύχομαι σε όλους αυτούς που προανέφερα κάθε επιτυχία και με μετάλλια.

.

Θα επανέλθω με νεώτερα μετά την επιστροφή τους από τη Σμύρνη.