Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριο από τον Σ. Χαλκίδη

xalkidis_isaak2Ευχαριστήρια Επιστολή του Χαλκίδη Ισαάκ, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του Παναγιώτη Γκυρίνη, του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στην επικαιρότητα των ευχαριστήριων επιστολών, πιστεύω πως και η δική μου επιστολή, θα έδινε την ευκαιρία σε όλους εκείνους που με την ψήφο τους με τίμησαν, να τους εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ .
Ένα ευχαριστώ από καρδιάς, ακόμη και σε εκείνους που διαφορετικά εκφράστηκαν.
Ένα ευχαριστώ, γιατί για μια ακόμη φορά η βούλησή σας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, εκφράστηκε στο πρόσωπό μου.
Θέλω, όμως, να δηλώσω πως στον αγώνα που έδωσα δεν ήμουν μόνος. Ήσασταν όλοι εσείς, που πρόθυμα μου ανοίξατε την πόρτα του σπιτιού σας και είχατε και τη διάθεση και την υπομονή να με ακούσετε.
Δεν ήταν αγώνας προσωπικός, αλλά συλλογικός, ήταν ένας αγώνας όπου τα λόγια έδιναν τη θέση στις δεσμεύσεις, ήταν αγώνας για τον ίδιο τον τόπο μας.
Ένας αγώνας χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις από τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα μέχρι τώρα, στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ήταν ένας αγώνας απέναντι σε όλους εκείνους, που με κάθε τρόπο ήθελαν να γαντζωθούν στην εξουσία, ένας αγώνας απέναντι σε μηχανισμούς και σκοπιμότητες.
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Μου δώσατε με την ψήφο σας, τη δύναμη να πιστέψω σε πολλά, να πιστέψω ότι αξίζετε περισσότερα από αυτά που μας υποσχέθηκαν και δεν μας έκαναν.
Και, ακόμη, γιατί σε αυτό τον αγώνα, μοιράστηκα τα θέλω σας και τα πρέπει για τον τόπο μας.
Τέλος, ας μου επιτραπεί ζητώντας ταπεινά συγνώμη από όλους και χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνδημότες από τη Μελίκη και το Νεόκαστρο μέχρι την Κυψέλη, οι οποίοι για τέταρτη συνεχή εκλογική διαδικασία, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Με τιμή
Σάκης Χαλκίδης