Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δημητριάδης Φώτης εκλογές Χωρίς κατηγορία

Επισκέψεις του Φ. Δημητριάδη στο Π. Σκυλίτσι, τον Σταυρό και τα Καβάσιλα

dimitr20140503_1Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο” εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Οι επιτυχημένες και παραγωγικές συναντήσεις του Φώτη Δημητριάδη συνεχίστηκαν και σήμερα στο Π. Σκυλίτσι, Σταυρό και Καβάσιλα.
Ο Δήμαρχος έκανε με σαφήνεια αναφορά στα έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε έχουν ενταχθεί σε κοινοτικά προγράμματα ή βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης. Είναι έργα και δράσεις ορθολογικές, υλοποιήσιμες και με πλήρεις μελέτες και κοστολόγηση.
Όπως τόνισε και στα άλλα χωριά της δημοτικής ενότητας Αντιγονιδών, βασική και κύρια προτεραιότητα είναι το έργο της αποχέτευσης, γι’ αυτό και ο δήμος έχει μελετήσει και ετοιμάσει το φάκελο για το έργο αυτό, που θα υποβληθεί στο νέο ΕΣΠΑ της επόμενης περιόδου 2014-2020.
dimitr20140503_2Στο Π. Σκυλίτσι αποπερατώνεται ο περιφερειακός δρόμος, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και άμεσα θα υπογραφεί συμβόλαιο παραχώρησης δημοτικής έκτασης στον αγροτικό συνεταιρισμό του χωριού για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του και δημοπρατείται η κατασκευή κερκίδας στο δημοτικό γήπεδο.
Στον Σταυρό δημοπρατείται επίσης η κερκίδα στο γήπεδο, καθώς εντάχθηκε ήδη στο τρέχον τεχνικό πρόγραμμα, προγραμματίζονται πεζοδρομήσεις, θα εγκατασταθεί σύστημα inverter για αύξηση της πίεσης του νερού, μειώθηκαν οι τιμές του τιμολογίου ύδρευσης και έγιναν παρεμβάσεις στα νεκροταφεία.
dimitr20140503_3Στην Καβάσιλα έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και ο Δήμαρχος μετά από σύντομο χαιρετισμό, υποσχέθηκε να αναφερθεί εκτενώς σε θέματα και έργα που αφορούν το χωριό στην κεντρική του ομιλία.”