Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δυο συλλήψεις στη Βέροια

polizia2Δυο συλλήψεις στη Βέροια, η μια για παράνομα τσιγάρα και η δεύτερη για απόπειρα κλοπής οχήματος.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός 48 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, γιατί σε έλεγχο καταστήματος – παντοπωλείου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 48χρονος ήταν υπεύθυνος του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 521 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων εταιριών που κατείχε προς πώληση. Τα ανωτέρω πακέτα τσιγάρων στερούνταν της απαραίτητης ταινίας ασφαλείας και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας, για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και των λοιπών φορολογικών επιβαρύνσεων.

 .

Επίσης …… συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, για απόπειρα κλοπής σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.

Ο προαναφερόμενος επιχείρησε να διαρρήξει ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο 54χρονου, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ένας φακός.

Προανάκριση και για τις δυο περιπτώσεις διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.