Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση του Φ. Δημητριάδη για το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των εκλογών

dimit316x118Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο” (Φ. Δημητριάδης), διανεμήθηκε η ακόλουθη δήλωση:

 .

Δήλωση Δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 1ης Κυριακής

.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες μας που πίστεψαν και πιστεύουν στη δύναμη της Αυτοδιοίκησης και μας στήριξαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αλεξάνδρεια.

Κατανοώ απόλυτα και όλους τους άλλους ψηφοφόρους που θέλησαν να ρίξουν ψήφο καθαρά πολιτική στην κάλπη, θέλοντας έτσι να εκφράζουν την αγανάκτησή τους εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα, να στείλουν μήνυμα απέναντι στους σκληρούς καιρούς των μνημονίων. Πρέπει όμως να επισημάνω ότι η πρώτη Κυριακή ανήκει στην Ιστορία και σε αυτήν τη δεύτερη Κυριακή 25/5/2014 εκλέγουμε δήμαρχο στην Αλεξάνδρεια και τίποτε άλλο.

Για τα επόμενα 5 χρόνια θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πάμε τον τόπο μας μπροστά με όραμα και κοστολογημένο σχέδιο ή αν θα αφήσουμε τον δήμο μας να περάσει σε χέρια που θα τον πισωγυρίσουν, θα τον υπερχρεώσουν πάλι και θα πειραματιστούν στην πλάτη των δημοτών.

Στον δεύτερο γύρο ζητώ από όλους τους συμπολίτες μας, πέρα από κομματικές εντάξεις, να στηρίξουν τον συνδυασμό μας «Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο», που έχει τη γνώση και τη θέληση να πάει την Αλεξάνδρεια μπροστά.