Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση – ευχαριστήριο του Ν. Μπρουσκέλη για τις εκλογές

brouskelisnikol

Οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Επέλεξαν ως επομένη διοίκηση την παράταξη μας, την “Ώρα Ευθύνης” και τον Παναγιώτη Γκυρίνη ως νέο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας. Ταυτόχρονα έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής και απεγκλωβισμού από τις λογικές και πρακτικές που κρατούσαν και την τοπική μας κοινωνία στο χθες και στην αδράνεια, ανανεώνοντας περίπου το 60% της σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

.

Δεν υπάρχει πλέον καιρός για χάσιμο.

Επιτακτική ανάγκη, κυρίως για εμάς ως νέα διοίκηση, είναι η υλοποίηση των στόχων που προεκλογικά θέσαμε, με ευρείες συναινέσεις και συνθέσεις από όλες τις πτέρυγες του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Άλλωστε μας ενώνουν όλους κοινές αγωνίες για το μέλλον του τόπου μας. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ηγεμονισμούς, χωρίς μισαλλοδοξία, οφείλουμε να μην προδώσουμε και εμείς, όπως άλλοι στο παρελθόν, τις ελπίδες που επενδύθηκαν όχι άδικα, στον Π. Γκυρίνη και σε όλη την παράταξη μας. Κι αυτό γιατί την Κυριακή εμείς νικήσαμε, δεν έχασαν οι αντίπαλοι μας.

.

Ευχαριστώ θερμά όσους μας στήριξαν καθ όλη την διάρκεια μιας δύσκολης, απαιτητικής, αλλά ωραίας προεκλογικής περιόδου.

Προσωπικά, ευχαριστώ αρχικά όσους πίστεψαν ότι η προσωπική μου παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμβάλει ώστε να αλλάξουμε πολλά στο Δήμο μας και με τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μου στον προεκλογικό αγώνα και με βοήθησαν σε αυτόν.

 .

Τέλος, δεσμεύομαι ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια η παρουσία μου στο δημοτικό Συμβούλιο θα έχει έναν και μόνον άξονα επί του οποίου θα κινείται: αγώνα ώστε να δούμε το Δήμο Αλεξάνδρειας στη θέση που του αξίζει πραγματικά, αγώνα ώστε να τον μετατρέψουμε σε έναν τόπο που θα επιλέγουν να ζήσουν οι επόμενες από εμάς γενιές γιατί θα το θέλουν και όχι γιατί πρέπει.