Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βέροια: εκτός των εκλογών της Κυριακής ο συνδυασμός του Χρ. Σκουμπόπουλου

skoubopoulosΑλλαγές στο σκηνικό στη Βέροια μετά από την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την ένστασή του – τι είπε σε χθεσινή του συνέντευξη στο “Ράδιο AVENA 97,7”.

.

Με μια ανακοίνωση του συνδυασμού του Χ. Σκουμπόπουλου που σημαίνει πολλά (ειδικά στο σημείο που λέει “…ενώ τίθεται εν αμφιβόλω το κύρος της όλης εκλογικής διαδικασίας, μετατιθέμενου του ελέγχου της νομιμότητος και βασιμότητος της απόφασης ανακήρυξης των υποψηφίων μετά την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων και με ενδεχόμενο ανατροπής αυτών.” κλείνει (;) το θέμα της μη συμμετοχής του συνδυασμού του στις εκλογές της 18ης Μαΐου στη Βέροια.

Σήμερα το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας απέρριψε την ένσταση που ο συνδυασμός είχε υποβάλλει κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας με την οποία ο συνδυασμός δεν ανακηρύχθηκε μεταξύ αυτών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της Κυριακής.

Το ερωτηματικό δίπλα στη λέξη “κλείνει” μπήκε…… και λόγω αυτών που γράφει η ανακοίνωση αλλά και επειδή μόλις χθες ο Χ. Σκουμπόπουλος σε συνέντευξή του στο “Ράδιο AVENA 97,7” πως αν ήταν αρνητική για τη συμμετοχή στις εκλογές η σημερινή απόφαση είπε μεταξύ άλλων: “[…] θα φτάσουμε μέχρι το Συμβούλιο Επικρατείας προκειμένου να ακυρώσουμε αυτές τις εκλογές εάν δεν είμαστε εμείς την Κυριακή […] θα σεβαστούμε την απόφαση και θα προχωρήσουμε με τον τρόπο που σας είπα”.