Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση του συνδυασμού Δημητριάδη σε τμήμα του προγράμματος του συνδυασμού Γκυρίνη

logodimitriadis2014_350Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΚΥΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ
Με έκπληξη διαβάσαμε τα όσα αναφέρει ο κ. Γκυρίνης στο πρόγραμμά του για τις κοινωνικές δομές. Του έχει γίνει πλέον συνήθεια να εξαγγέλλει δομές που ήδη υπάρχουν ή άλλες που δεν ανήκουν στις αρμοδιότητες των δήμων..

Θα δημιουργήσει λέει Τράπεζα Αίματος… και μας μέμφεται που δεν έχουμε… Μα, υποψήφιος δήμαρχος δεν γνωρίζει ότι λειτουργεί στον δήμο μας Τράπεζα Αίματος και μάλιστα πριν από λίγες μέρες διοργανώθηκε η 5η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο της Βέροιας; Μήπως ο κ.Γκυρίνης μπέρδεψε την τράπεζα αίματος με κάποιο τραπεζοπιστωτικό ίδρυμα;
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας είναι άλλωστε πρωτοπόρος σε προγράμματα Υγείας και είναι χαρακτηριστικό το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάτι που δείχνουν και τα εύσημα που πήρε από το Διαδημοτικό Δίκτυο.
Οσον αφορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, είναι μια σοβαρή πρωτοβουλία, η οποία έχει να επιδείξει έργο 1,5 χρόνου. Χορηγεί τρόφιμα και είδη ένδυσης μετά από κοινωνική έρευνα και καλύπτει κάθε μήνα 80 οικογένειες, οι οποίες εναλλάσσονται κάθε 3μηνο. Μέλη του συνδυασμού του κ. Γκυρίνη που συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαχείρισης μπορούν να τον ενημερώσουν για να μην εκτίθεται με αυτά που λέει και γράφει.