Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση συνδυασμού Φ. Δημητριάδη στο δημοσίευμα του συνδυασμού Γκυρίνη για τη δημοσκόπηση του Αγγελιοφόρου

gyr_dimitrΑπό το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

Απάντηση στο δημοσίευμα Γκυρίνη για τη δημοσκόπηση του Αγγελιοφόρου

Έχουν μείνει 4 μέρες για τις εκλογές και ο κ. Γκυρίνης ασχολείται με δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι θα χάσει στην κάλπη, αντί να προβάλει το πρόγραμμά του.

Για την ουσία των όσων λέει -αν μπορεί κανείς να βρει ουσία σε αυτό το παραλήρημα- τον πληροφορούμε ότι εμείς δεν στείλαμε σε κανένα μέσο ενημέρωσης στοιχεία της έρευνας, δεδομένου ότι η ίδια η εφημερίδα ήταν η αναθέτουσα την έρευνα, όπως εξάλλου αναφέρεται και στην εισαγωγή του δημοσιεύματος.

Εμείς κάναμε ότι όλοι οι πολίτες που διάβασαν την έρευνα, δηλαδή ένα πάτημα στο link που διέθεσε η εταιρία δημοσκοπήσεων. Κατά τα άλλα δεν σχολιάζουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας, ούτε σχολιάζουμε τη δημοσκόπηση.

Το σχετικά μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις σε όλη την Ελλάδα, για όλους τους υποψήφιους δημάρχους, αλλά και για τις ευρωεκλογές. Δημοσκοπήσεις που δεν αναφέρουν ποσοστό αναποφάσιστων είναι αυτές που κάνουν αναγωγή, εκτίμηση δηλαδή της τελικής ψήφου των αναποφάσιστων . Αυτοί οι αναποφάσιστοι, που προφανώς θα αποφασίσουν βάσει προγραμμάτων, αρκεί να βάλουν δίπλα – δίπλα το δικό μας πρόγραμμα με αυτό του κ. Γκυρίνη και να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους. Να δουν ποιος έχει δίπλα σε κάθε έργο που εξαγγέλλει, το κόστος, τον τρόπο χρηματοδότησης και τις ώριμες μελέτες και ποιος κάνει ευχολόγια, δίνει αόριστες υποσχέσεις που δεν ξέρει πόσο κοστίζουν, ποιος θα τις υλοποιήσει, πώς θα χρηματοδοτηθούν. Γι αυτό, μάλλον δεν έχουμε δει δελτία Τύπου του κ. Γκυρίνη που να στηρίζουν το πρόγραμμά του, παρά μόνο για δημοσκοπήσεις, για φημολογίες για αστήρικτες κατηγορίες, για λάσπη και για τη δημιουργία έντασης.

4 μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Γκυρίνης τα βάζει με έγκριτες εφημερίδες και εταιρίες δημοσκοπήσεων. Τη Δευτέρα με ποιον θα τα βάλει; Με τους πολίτες που δεν θα τον ψηφίσουν;