Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης εκλογές

Στο συνοικισμό του Αγ. Γεωργίου βρέθηκε σήμερα ο συνδυασμός “Ώρα Ευθύνης”

gyr20140504_6Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης”, με αφορμή την επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνη, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Ο Συνοικισμός Αγ. Γεωργίου ψήφισε από τώρα Παν. Γκυρίνη – Δέσμευση για αλλαγή της τριτοκοσμικής κατάστασης στην περιοχή.

.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη μαζικότητα των πολιτών κατοίκων του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου η επίσκεψη και ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρεια Παν. Γκυρίνη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από τους δυο εκπροσώπους του συνοικισμού υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψήφιους στην δημοτική κοινότητα Αλεξάνδρειας και συνεργάτες του περπάτησαν τον συνοικισμό από το ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών και είδαν δια ζώσης τα μύρια όσα προβλήματα της περιοχής που θυμίζουν καταστάσεις τριτοκοσμικές..

gyr20140504_4Μια περιοχή που έχει ανύπαρκτες υποδομές όπως πεζοδρόμια που είναι είδος «πολυτελείας», βουλωμένα φρεάτια και ρυπαρούς χωματαύλακες, σπασμένες παιδικές χαρές και ανύπαρκτο δίκτυο φωτισμού είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η απερχόμενη διοίκηση δεν έδωσε ούτε στιγμή από τον χρόνο της τέσσερα χρόνια τώρα για να κάνει έστω ένα συμβολικό έργο, μια συμβολική παρέμβαση στον πολύπαθο συνοικισμό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έγινε δεκτός με προσμονή και ελπίδα από τους δεκάδες κατοίκους της περιοχής και αφού συνομίλησε μαζί τους απευθύνθηκε από το βήμα σ΄ αυτούς λέγοντας ότι ως δήμαρχος θα δώσει πρώτη προτεραιότητα στον τόπο για έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, θα απαλλάξουν την περιοχή από τις πολλαπλές πλημμύρες που κάνουν ζημιές στα σπίτια και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων. Είπε ότι ο χώρος που υπάρχει δίπλα στον εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου θα μετατραπεί σε ένα γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η ακαδημία του ενώ τόνισε ότι οι αποθήκες που υπάρχουν στο όριο του συνοικισμού θα μετατραπούν σε χώρο που θα στεγάσει τους τοπικούς συλλόγους καθώς και ένα στοιχειώδες γυμναστήριο για τους κατοίκους.

Επίσης τόνισε ότι με την βοήθεια των κατοίκων που είναι παραμελημένοι θα βαδίσουν μαζί όλη την επόμενη πενταετία για να αλλάξει πορεία ο τόπος, να φύγει η διοίκηση Δημητριάδη που διακρίθηκε για τον αθέμιτο και προκλητικό πλουτισμό εργολάβων και υπεργολάβων της διοίκησης με την ανοχή του απερχόμενου δημάρχου. «Εμείς θα βάλουμε τέλος στην κατάσταση αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Τον υποψήφιο δήμαρχο στην επίσκεψή του αυτή συνόδευαν η σύζυγός του γιατρός Κική Αμοιρίδου και ο δημοφιλής στον συνοικισμό παιδίατρος Στέφανος Γκιουρτζής που στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του συνδυασμού για τη νίκη του στις 18 Μαΐου.

gyr20140504_5

 

gyr20140504_3

 

gyr20140504_2

 

gyr20140504_1

 

gyr20140504_7