Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στο ρουμλουκιώτικο αντάμωμα του Νησελίου ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Περιοδεία της «Αλληλεγγύης» σε Κορυφή, Τρίκαλα και συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας‏

DSC03897 (Large)-1Στον πανηγυρικό Εσπερινό του πανηγυρίζοντος εξωκκλησιού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νησελίου και του ρουμλουκιώτικου ανταμώματος που ακολούθησε, παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.

Είχε προηγηθεί περιοδεία του συνδυασμού στην Κορυφή, τα Τρίκαλα και την συνοικία του Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας. Ο κ. Καλαϊτζίδης άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των κατοίκων και των καταστηματαρχών των τοπικών κοινοτήτων, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού:

«Με την ανάληψη της ευθύνης διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, πρώτος μας στόχος θα είναι η άμεση κωδικοποίηση των αιτημάτων των συμπολιτών μας, μέσα από έναν διάλογο, περιεκτικό αλλά σύντομο, με τις τοπικές κοινωνίες, τους δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας, της Νάουσας. Με οδηγό αυτή την χάρτα θα διεκδικήσουμε τα απαραίτητα κονδύλια, μέσα από την νέα προγραμματική περίοδο του ΣΕΣ, ώστε να συμπληρωθούν οι απαραίτητες υποδομές. Η «Αλληλεγγύη» είναι ένας καθαρά αυτοδιοικητικός συνδυασμός που έχει παρελθόν, παρόν και σίγουρα θα έχει μέλλον, αφού στηρίζεται στην αγάπη και την στήριξη των Ημαθιωτών, αλλά και όλων των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι εδώ στο Νησέλι, στην Κορυφή, τα Τρίκαλα, την Αλεξάνδρεια, τα μηνύματα που λαμβάνουμε  θετικά και ότι οι συμπολίτες μας συμπαραστέκονται με θέρμη στον αγώνα που δίνουμε για την Ημαθία, πάνω από κόμματα και παρατάξεις».